10.09, 2010, 12:30:59 *
Registriraj se | Prijavi se.
Spregledan e-mail za aktivacijo računa?

Prijavi se s prijavnim imenom, geslom in dolžino seje.

Prenesi Adobe Flash Player.

Domov   Išči Prijava Registracija  
Strani: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Print  
Avtor Tema: Najbolj ucinkovit kardio za definicijo  (Prebrano 12026 x)
Dzezy
Hero Member

« Odgovor #90 dne: 16.08, 2009, 20:40:07 »

OH po treningu moraš zaužit, ne glede na to, kdaj imaš trening.

Sploh ni nujno.Odvisno od količino tokom dneva.Nujno po treningu so hitre beljakovine,po možnosti kar izolat,lahko tudi z dodatkom bcaa in/ali glutamina.Malo se informiraj preden nekaj napišeš.

PO moje ena največjih zmot, sploh ko kdo napiše da ima na def. gainer je katasrtofa, takoj stran z njim, a tisti hidrati ki so pa v kosilu so pa ok, samo gainerja ne sme biti. Torej če ni ketonske, so hidrati po moje po treningu nujni, čez dan pa nikakor.

Nekateri se definirajo ob 150g OH...  Wink
Sebastjan Simler
THE Team
Global Moderator
Hero Member

THE Nutrition Tekmovalec

« Odgovor #91 dne: 16.08, 2009, 20:55:07 »

veliko ljudi se definira na 150g OH. veliko jih tudi ciklira od 150 - 300g na dieti in tudi s tem se da doseči fenomenalen rezultat.

hidrati, v kolikor je narejen trening z veliko intenzivnostjo, na dieti, po treningu vsekakor da. čeprav ne razumem zakaj bi tolk intenziven trening na dieti sploh delal.

če je trening prilagojen dieti in posamezniku, po mojem mnenju in izkušnjah, OHji po treningu niso potrebni. dosti bolj pred treningom, da se ohrani dinamika in zbranost pri vajah.

[NAtural FR3AK]

.: Osebni trener :.
www.migajZmano.si
seba@migajzmano.si
040 461 261 begin_of_the_skype_highlighting              040 461 261      end_of_the_skype_highlighting

“I dream big dreams, believe in them, set goals to achieve them, and take action to make them become reality.”
Dzezy
Hero Member

« Odgovor #92 dne: 16.08, 2009, 21:17:44 »

A ni na dieti bolj intenziven trening kot na masi?
Na definiciji več ponovitev, serij, na masi manj?  Huh
Simi
Hero Member

« Odgovor #93 dne: 16.08, 2009, 21:41:04 »

Torej če ni ketonske, so hidrati po moje po treningu nujni, čez dan pa nikakor.

zakaj?

Ker s tem tudi ohranjaš mišično maso. Z B jo pa pridobivaš.
makary
Sr. Member

« Odgovor #94 dne: 16.08, 2009, 21:53:43 »

Raje izkoristim čas ko telo zares potrebuje hidrate in jih najbolje izkoristi za regeneracijo, kot pa da jih vnašam 1x čez dan ko mi delajo samo škodo, govorim seveda o definiciji. To je moje mnenje, principi vsakega pa so drugačni!
makary
Sr. Member

« Odgovor #95 dne: 16.08, 2009, 21:56:09 »

veliko ljudi se definira na 150g OH. veliko jih tudi ciklira od 150 - 300g na dieti in tudi s tem se da doseči fenomenalen rezultat.

hidrati, v kolikor je narejen trening z veliko intenzivnostjo, na dieti, po treningu vsekakor da. čeprav ne razumem zakaj bi tolk intenziven trening na dieti sploh delal.

če je trening prilagojen dieti in posamezniku, po mojem mnenju in izkušnjah, OHji po treningu niso potrebni. dosti bolj pred treningom, da se ohrani dinamika in zbranost pri vajah.

Osebno ne opazim nobene razlike če pred treningom spijem malto, pojem kaj hidratnega... ali pa če grem na trening brez vsakega hidrata.
FLEX
Sr. Member

« Odgovor #96 dne: 16.08, 2009, 22:02:09 »

Osebno ne opazim nobene razlike če pred treningom spijem malto, pojem kaj hidratnega... ali pa če grem na trening brez vsakega hidrata.

jaz pa ne opazim nobene razlike če pojem kaj hidratnega pred treningom in potem po treningu nič... Wink
FLEX
Sr. Member

« Odgovor #97 dne: 16.08, 2009, 22:03:57 »

Raje izkoristim čas ko telo zares potrebuje hidrate in jih najbolje izkoristi za regeneracijo, kot pa da jih vnašam 1x čez dan ko mi delajo samo škodo, govorim seveda o definiciji. To je moje mnenje, principi vsakega pa so drugačni!

ne razumem zakaj bi si delal škodo,če bi jih pojedel nekaj zjutraj (jih rabiš) in potem še nekaj malega za kosilo...potem pa na trening...škodo bi si delal če bi jih jedel ob 11.zvečer...
Simi
Hero Member

« Odgovor #98 dne: 16.08, 2009, 22:18:26 »

Če imaš zvečer trening, jih lahko tudi ob 11h ješ...
Dzezy
Hero Member

« Odgovor #99 dne: 17.08, 2009, 08:06:40 »

Po treningu, pa ni važno ob kateri uri ga imaš, se hranilne snovi najbolj izkoristijo.
FLEX
Sr. Member

« Odgovor #100 dne: 17.08, 2009, 16:37:04 »

Se strinjam.
Pedja Petrović
THE Team
Global Moderator
Hero Member

pedja@the-nutriton.com

« Odgovor #101 dne: 18.08, 2009, 10:25:48 »

Citat
po mojem mnenju in izkušnjah, OHji po treningu niso potrebni.

MENI NIJE JASNO da i pores svih stvari na internet i svih kuraca i palaca postoji neko ko iza sebe nema neke ALARMANTE i EXTRREMNE rezulatate i usudjuje se da daje ova i ovakve izjave?
dakle
cemu OVE GLUPOSTI ako ih nisi bar obrazlosio do kraja??
to sto tebi kazes da dela a pitanje je i kako ti dela Roll Eyes,ali hajde da uzmemo to u obzri znaci jedno da si ti GENETSKI FREAK kojem to radi
ok..ako je tako onda nema problema..NE VERUJEM ali kazem da i ako je tako to ne znaci da mozes da pricas gluposti po forumu oko necega sto se zna vec godinima u nazad i sto su probali 90% ljudi koji odlaze u gym bilo da je to rekreacijono a bilo da je to profesinalno
znaci
opste je poznato da UH pred trening ne treba uzmati radi IRITACIJE INUSLINA koji nam je POTPUNO NEPOTREBAN I PRED TRENING I U TOKU TRENINGA ovo se POSEBNO odnosi na onoe koji ne upotreblajvaju INUSLIN tj koji su rekretavci kao i ti
dalje.
opste je pzonato i to svako malo dete valjda vec zna da se PROSTI UH uzimajuu posle treninga kao TRASNMITERI GRADIVNIH MATREIJA DO MISICNIH CELIJA...
da ne ulazim u daljnju pricu jer je vise nego ocilgedno da bih trebao da krenem od kulina bana i da ti razlazem prinicpie i mehanizme delovanja misicnih celija i kada i kako dolazi do HIPERTROFIJE,HIPERPLAZIJE a kada telo ulazi u KATABOLZIAM akada je na snazi ANABOLIZAM
tako da...mislim da stvarno nema smesila da se pisu ovakve budlastine

Citat
da se ohrani dinamika in zbranost pri vajah.

jebote...mislim cemu ovo Huh Huh Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

ja ne mogu da verujm u ovo sta citam
da neko na dijeti tj kada je cilj skidanje kg uzima UH da bi odrzao dinimaku i koncetraciju pri vezzbanju?Huh

aman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Zadnjič spremenjeno: 18.08, 2009, 10:34:14 by Pedja Petrović » Logged

vinnie38
Sr. Member

« Odgovor #102 dne: 18.08, 2009, 11:02:53 »

O tem,da OH pre treningom ne, ker iritira inulin, je tudi meni jasno. Je pa res, da me malo "moti", ker je toliko različnih napotkov glede tega. Kaj sploh pomeni "ne OH pred treningom"? Torej trdi obrok in tekoči, oba z OH najkasneje do 1h pred treningom še verjetno ne vpliva na iritacijo inulina?!
Pedja Petrović
THE Team
Global Moderator
Hero Member

pedja@the-nutriton.com

« Odgovor #103 dne: 18.08, 2009, 11:30:03 »

O tem,da OH pre treningom ne, ker iritira inulin, je tudi meni jasno. Je pa res, da me malo "moti", ker je toliko različnih napotkov glede tega. Kaj sploh pomeni "ne OH pred treningom"? Torej trdi obrok in tekoči, oba z OH najkasneje do 1h pred treningom še verjetno ne vpliva na iritacijo inulina?!

tacno!!
1 sat je sasvim ok i to moze da prodje
ovde je bilo reci o upotebi UH pred trening sto znaci da pankreas luci inuslin cim u zeludac dodje Uh tj luci ga da bi razgradio materiju
vec nakon 20 min po zavrstetku obroka dolazi do poptune stabiliziacije lucenja inuslina i to je ok
uzmati Uh pred trening a to znaci 20 min recimo je glupost jer ce nivo isnulina biti visok tokom citavog treninga sto nikako nije dobro a pogtovo ukoliko se u toku treninga ne unose gradivne materije
zakljucak je vrlo jednsotavan
a o uzimanju UH posle treninga..pa to vec svi znaju zasto i kada

FLEX
Sr. Member

« Odgovor #104 dne: 21.08, 2009, 11:43:27 »

Citat
po mojem mnenju in izkušnjah, OHji po treningu niso potrebni.

MENI NIJE JASNO da i pores svih stvari na internet i svih kuraca i palaca postoji neko ko iza sebe nema neke ALARMANTE i EXTRREMNE rezulatate i usudjuje se da daje ova i ovakve izjave?
dakle
cemu OVE GLUPOSTI ako ih nisi bar obrazlosio do kraja??
to sto tebi kazes da dela a pitanje je i kako ti dela Roll Eyes,ali hajde da uzmemo to u obzri znaci jedno da si ti GENETSKI FREAK kojem to radi
ok..ako je tako onda nema problema..NE VERUJEM ali kazem da i ako je tako to ne znaci da mozes da pricas gluposti po forumu oko necega sto se zna vec godinima u nazad i sto su probali 90% ljudi koji odlaze u gym bilo da je to rekreacijono a bilo da je to profesinalno
znaci
opste je poznato da UH pred trening ne treba uzmati radi IRITACIJE INUSLINA koji nam je POTPUNO NEPOTREBAN I PRED TRENING I U TOKU TRENINGA ovo se POSEBNO odnosi na onoe koji ne upotreblajvaju INUSLIN tj koji su rekretavci kao i ti
dalje.
opste je pzonato i to svako malo dete valjda vec zna da se PROSTI UH uzimajuu posle treninga kao TRASNMITERI GRADIVNIH MATREIJA DO MISICNIH CELIJA...
da ne ulazim u daljnju pricu jer je vise nego ocilgedno da bih trebao da krenem od kulina bana i da ti razlazem prinicpie i mehanizme delovanja misicnih celija i kada i kako dolazi do HIPERTROFIJE,HIPERPLAZIJE a kada telo ulazi u KATABOLZIAM akada je na snazi ANABOLIZAM
tako da...mislim da stvarno nema smesila da se pisu ovakve budlastine

Citat
da se ohrani dinamika in zbranost pri vajah.

jebote...mislim cemu ovo Huh Huh Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

ja ne mogu da verujm u ovo sta citam
da neko na dijeti tj kada je cilj skidanje kg uzima UH da bi odrzao dinimaku i koncetraciju pri vezzbanju?Huh

aman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na masi je jasno da so OH-ji nujni....ampak na dieti? A na dieti je OK da imaš hitre OH-je ki ti dvignejo inzulin?Zakaj?
Strani: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Print  

Pojdi v: