07.09, 2010, 13:50:56 *
Registriraj se | Prijavi se.
Spregledan e-mail za aktivacijo računa?

Prijavi se s prijavnim imenom, geslom in dolžino seje.

Prenesi Adobe Flash Player.

Domov   Išči Prijava Registracija  
Strani: [1]
  Print  
Avtor Tema: poškodba kolena  (Prebrano 752 x)
sethom
Jr. Member
**

« dne: 14.12, 2008, 19:36:55 »

Ja jst sem si pa kolen totalno uniču(nekako zlomu)in imam zdej gips,dohtor mi je predlagu na se ne ukvarjam več s športom tkoda ker je bila košarka mojo življenje se proslavljam od tega foruma lpo se imejte ajde Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Matej18
Hero Member

« Odgovor #1 dne: 14.12, 2008, 19:53:14 »

Jao :S slaba ... kaj si pa delu da si ga čist sfuku :/
sethom
Jr. Member
**

« Odgovor #2 dne: 14.12, 2008, 19:54:42 »

brez zamere sam nočem komentirat,rečmo da je bila med igro
sethom
Jr. Member
**

« Odgovor #3 dne: 14.12, 2008, 19:55:03 »

...med igro basketa*
Benchy
Hero Member

« Odgovor #4 dne: 15.12, 2008, 15:08:02 »

Ne vem zakaj bi odnehu, glavo pokonci, vedno ti bojo ljudje stal ob strani, če se ti ne boš udal. GREMO NOVIM IZZIVOM NAPROTI. USE SE DA, ČE SE HOČE!
gandalf
Jr. Member
**

« Odgovor #5 dne: 15.12, 2008, 15:19:22 »

Če je to tvoje življenje potem par informacije... Celo telo se obnovi/regenerira najkasneje v 9ih letih. Sicer že nekako po 1letu nimaš več veliko istih celic...
Tako da če boš vsak dan delal vaje in telovadil (v mejah tvojega telesa)... je usoda v tvojih rokah... Res pa je da ne poznam prav veliko ljudi ki bi vsak dan delali nekaj kar se bo poznalo čez recimo 3 mesece ali pa 3 leta... Kam spadaš ti?

Sicer pa ena spodbudna... Mel sem nekako težave z srcem in pljuči in par operacij...men so celo otroštvo govoril da bom lahko srečen če bom živel dalj kot do 18 let??? O kakih fizičnih aktivnostih pa hmmm... ko sem dohterja vprašal če grem lahko karate trenirat je skor s stola padu... izjavil je pol nekaj podobnega kot  delaj kolikor moreš... jest sem sicer to zastopil delaj dokler ne padeš dol... Kar se je sicer dogajalo v nekaj minutah. Da o aritmijah in podobnem ne razlagam... Sem pa zato eden redkih, ki nekako ne rabi tablet in delam kar mi paše.
Za bonus pa vem točno koliko časa lahko kaj delam...
DThinker
Full Member

« Odgovor #6 dne: 15.12, 2008, 15:23:14 »

Sam res, taprvo počak, da gre gibs dol, pa boš pol vidu kaka je situacija. zdravniki tud radi pretiravajo.
sej po tvojih postih sodeč si še mlad, tko da sm glavo gor pa boš s časom že najdu kako rešitev.
gandalf
Jr. Member
**

« Odgovor #7 dne: 15.12, 2008, 15:23:59 »

Kakšne vaje so ti dal dohterji? fizioterapevti? Dons v dobi umetnih kolen šravfov...itd. ter vseh mogočih praks ,ki se ubadajo z mišicami rahlo dvomim, da so še stvari, ki se jih ne da zrihtat.
Res pa je da so dohterji marsikje podobni Rimokatoliški cerkvi... razne masažne tehnike dajajo v nič čeprav pol fizioterapij stoji na masažnih tehnikah. O novodobnih psihološko/mišičnih terapijah pa večina noče slišati...
Na srečo se to spreminja... Upam samo da se v vmesnem času nebo preveč šelabajzarjev naučilo tega... ker mesarji res nimajo srca za tako delikatne zadeve.
sethom
Jr. Member
**

« Odgovor #8 dne: 16.12, 2008, 19:32:25 »

fizoterapevta takoj k gre gips dol pa tut šrauf dol nvem no dohtor je reku da bo koleno preobrnjeno za košarko
gandalf
Jr. Member
**

« Odgovor #9 dne: 17.12, 2008, 11:52:10 »

Dohterji ponavadi govorijo o generalni populaciji.
Ki 1 nima časa niti volje pretirano spreminjat svoje obstoječe stanje. Kot sem že prej rekel vprašanje je koliko časa boš vsak dan namenil svoji regeneracij. Vsekakor pa sanacija ne bo čez noč. Ampak v pol leta do nekaj let. Profesionalno verjetno res ne boš mogel igrat, kar pa ni ravno izključeno.
Benchy ti je en lep primer kaj lahko človek naredi če si vzame čas zase.
Zbiraj informacije kaj vse lahko narediš...Preveri pri čimveč fizioterapevtih. (pa kakšen nevrokirurg bi ti znal tudi verjetno kaj povedat)
Strani: [1]
  Print  

Pojdi v: