30.07, 2010, 12:31:58
Registriraj se
|
Prijavi se
.
Spregledan
e-mail za aktivacijo računa?
1 Ura
1 Dan
1 Teden
1 Mesec
Neomejeno
Prijavi se s prijavnim imenom, geslom in dolžino seje.
Prenesi Adobe Flash Player.
Domov
Išči
Prijava
Registracija
Športna prehrana in dodatki - THE Forum - Fitnes in bodybuilding forum
>
Dnevniki THE teama
>
Natan Hojč
(Moderator:
Natan Hojč
) >
POP TV - 24 ur ...Prispevek športni dodatki vs. doping
Strani:
1
[
2
]
3
4
...
8
« previous
next »
Print
Avtor
Tema: POP TV - 24 ur ...Prispevek športni dodatki vs. doping (Prebrano 8893 x)
SexyBoss
Sr. Member
even bigger than me haha
Re: POP TV - 24 ur ...Prispevek športni dodatki vs. doping
«
Odgovor #15 dne:
29.12, 2008, 00:01:59 »
ma men je tut neumno da dajejo človeka pr zdravniku na neke hude diete...sj ne rečem človek bo shujšu ampak kaj pa pol kasnej ko bo spet normalno jedu in sedu pred tv? js mislim da bi blo bolj pametno da bi se delalo več na zdravi prehrani in gibanju in bi se pri vsaki osebi poskušal ugotovit zakaj je pri njej prišlo do debelosti in če gre predvsem za pomanjkanje gibanja in slabo hrano prvo poskuslo počasi preit na boljšo(ne pa majhne količine) in dobit osebnega trenerja(sploh za tiste ki se težko pripravijo do miganja)
sicr je pa vsekakor dandanes skoraj potrebno uživati nekatere dodatke ker nekaterih snovi(razn če smo se sposobni popolnoma posvetit svojemu prehranjevanju) v naši prehrani primanjkuje
mislim da bi morali zdravniki in tudi šola naredit več na izobraževanju in opustit neumno razmišljanje da so ti dodadki( seveda govorim o normalnih količinah) škodljivi
osebno ne vrjamem da v količinah ki so priporočene kakorkoli slabo vplivajo na zdravje in da je celo veliko bolj vrjetno da nekomu škodi neka vrsta hrane(ki jo uživa) kot pa dodatek sam če je seveda kvalitetno narejen
tisti ki pa primerjajo zadevo z AS pa nimajo pojma za kaj se gre
be hardcore or at least think that you are and maybe someday...
pašta
Jr. Member
«
Odgovor #16 dne:
29.12, 2008, 00:21:40 »
Avtor citata: Natan Hojč , 28.12, 2008, 22:57:55
Dejansko pa je pri nas situacija, da dietetike/nutricionistike kot vede sploh nikjer niti ne predavajo, niti nima v sloveniji kdo predavati.
Mislim da so lani odprli program dietetike na visoki šoli za zdravstvo v Izoli.
«
Zadnjič spremenjeno: 29.12, 2008, 00:25:00 by pašta
»
etnic
Sr. Member
«
Odgovor #17 dne:
29.12, 2008, 00:28:58 »
samo jaz res ne vem zakaj NE PISETE v
pravilni
Slovenscini in ne v ljubljanscini, itd., da SSKJ pravilnosti ni ne omenjam??? lohk tud, mislm, model,...
a je to tako tezko ali kaj ali morate biti frajerji?
kva ej a morda ne veste kako je tezko brati take vase kozlarije!!! nic nimam proti ce si iz LJ samo pisi po slovensko, ne pa potem ko kupim DVD za otroka in pise na njem SLOVENSKA SINHRONIZACIJA, dobim spet izraze risanih/animiranih junakov ala kva je zdej, a lohk, a bos tu tut krofa jedu??? halo?
?
ce je to the-nutrition forum, potem se moremo vsi razumeti, ne pa otezavljeno razumeti.
odgovor je namenjen tistim uporabnikom foruma, ki se izrazajo tako kot zg. napisane kozlarije, ostali ste izuzeti.
predlog: naj admin doda rubriko npr. Pogovori v Ljubljanskem slengu, zargonu, stvar resena. In verjemi, da ne bom (o) hodili v tej rubriki gledati poste, katere zeloooooo tezko preberes, kaj sele razumes. dokler pa je stvar skupna pa apeliram, da tudi ostali uporabniki uporabljate
Slovenscino
, ki je uradni jezik pri nas!
brez zamere ce sem koga uzalil!
etnic
tata mata v vleki od tal!
SexyBoss
Sr. Member
even bigger than me haha
«
Odgovor #18 dne:
29.12, 2008, 00:50:46 »
Morda si pa nekateri ne želimo, da bi se na The-forumu počutili, kot da smo v šoli oziroma službi. Mislim, da osnovni namen omenjenega foruma ni učenje in uporaba slovenskega jezika, temveč izmenjava mnenj o različnih temah v svetu bodybuildinga, fitnesa in ostalih sorodnih športov. Sicer pa vrjamem, da si eden tistih, ki bolj slabo razumejo različna slovenska narečja in slenge, prav verjetno imaš težave tudi s prispevki v drugih jezikih na primer prispevki Pedje. Resnično mi je žal, da nisi imel možnosti oziroma priložnosti, da bi se veščine splošnega razumevanja lahko kje naučil.
Če bi bila na tvojem mestu, bi svoje splošno nepoznavanje narečij oz. slengov rajši zadržala zase.
be hardcore or at least think that you are and maybe someday...
Denis Hostnik
Hero Member
«
Odgovor #19 dne:
29.12, 2008, 00:57:20 »
mislim da ni foruma na internetu kjer bi "morali" pisati pravilno slovensko? (mogoče se motim),ampak dejstvo je pač da na razne forume hodijo iz različnih krajev iz slovenije,tujine in jim ne moreš preprečiti da nebi uporabljali svoje govorice...
poleg tega mislim da vsak razume... tudi če se more malo pomatrat
With hard work and dedication you can go far in your life !
rosho_jack
Full Member
«
Odgovor #20 dne:
29.12, 2008, 01:11:54 »
ta post od Etnica je res neverjeten...
mislim da je na tem forumu...isto kot na vseh drugih...
tako da ne vem zakaj se obremenjuje....
s tem kako kdo piše!!!
Mislim, da je na tem in podobnih forumih dosti bolj pomembno KAJ kdo piše!
etnic
Sr. Member
«
Odgovor #21 dne:
29.12, 2008, 01:24:29 »
najbolje bo, da vsak pise svoje narecje pa me potem zanima kak bo nivo foruma...
vsi naj pisemo v svojem narecju to bo najbolje ja. pametne glave
pedja je iz srbije, njemu ne mores ocitati, ker ni imel predmeta slovenscina v soli, ste ga pa zato ostali imeli...
se ne obremnjujem, samo vidim, da je vse prevec ljudi, ki pise tako, da samo oni (in podobni) razumejo. mi je pac enkrat bilo dovolj in sem kot vidim prvi, ki sem to omenil. problem je, da nekateri ostali verjetno tudi imajo tezave napisejo pa ne.
etnic
Sr. Member
«
Odgovor #22 dne:
29.12, 2008, 01:25:35 »
Avtor citata: Denis Hostnik , 29.12, 2008, 00:57:20
poleg tega mislim da vsak razume... tudi če se more malo pomatrat
zakaj bo se "matral" ce mi
NI POTREBNO
Denis Hostnik
Hero Member
«
Odgovor #23 dne:
29.12, 2008, 01:36:08 »
potem pa premalo spremljas forume ....
rosho_jack
Full Member
«
Odgovor #24 dne:
29.12, 2008, 01:44:26 »
Avtor citata: Denis Hostnik , 29.12, 2008, 01:36:08
potem pa premalo spremljas forume ....
Popolnoma se strinjam!
Stvar je v tem, da nobedn ne piše tako katastrofalno...
da se ne bi dalo normalno razumet..
ti se očitno namerno zatikaš v to...
Denis Hostnik
Hero Member
«
Odgovor #25 dne:
29.12, 2008, 01:46:07 »
res je... nebi rekel da bi se pisalo v prekmursčini ko se res težko razume
Branka
Sr. Member
Malcek reklamce
«
Odgovor #26 dne:
29.12, 2008, 07:21:04 »
Avtor citata: etnic , 29.12, 2008, 00:28:58
samo jaz res ne vem zakaj NE PISETE v
pravilni
Slovenscini in ne v ljubljanscini, itd., da SSKJ pravilnosti ni ne omenjam??? lohk tud, mislm, model,...
a je to tako tezko ali kaj ali morate biti frajerji?
kva ej a morda ne veste kako je tezko brati take vase kozlarije!!! nic nimam proti ce si iz LJ samo pisi po slovensko, ne pa potem ko kupim DVD za otroka in pise na njem SLOVENSKA SINHRONIZACIJA, dobim spet izraze risanih/animiranih junakov ala kva je zdej, a lohk, a bos tu tut krofa jedu??? halo?
?
ce je to the-nutrition forum, potem se moremo vsi razumeti, ne pa otezavljeno razumeti.
odgovor je namenjen tistim uporabnikom foruma, ki se izrazajo tako kot zg. napisane kozlarije, ostali ste izuzeti.
predlog: naj admin doda rubriko npr. Pogovori v Ljubljanskem slengu, zargonu, stvar resena. In verjemi, da ne bom (o) hodili v tej rubriki gledati poste, katere zeloooooo tezko preberes, kaj sele razumes. dokler pa je stvar skupna pa apeliram, da tudi ostali uporabniki uporabljate
Slovenscino
, ki je uradni jezik pri nas!
brez zamere ce sem koga uzalil!
etnic
Js bi se na tvojem mestu tudi mal vprašala, tale tvoja slovenscina tudi ni perfektna. Kolikor jaz vem SSKJ pozna tudi šumnike. Zato bi lepo prosila, da naslednjič, ko prideš s kakšnim takim komentarjem, ga vsaj pravilno napišeš. In če smo natančni ker gre za naziv foruma se piše z veliko, da ne omenjam ostalih stvari... Pridevniki na ski,ški itd se pišejo z malo in ne z veliko začetnico, mislim, da tebi še veliko manjka do osvojitve slovenskega jezika.
Be optimistic, very optimstic. Don`t compare your lilfe to others. You have no idea what their journey is all about. You don`t have to win every argument. Agree to disagreement.
etnic
Sr. Member
«
Odgovor #27 dne:
29.12, 2008, 09:14:09 »
kje si pa ti zasedila, da trdim, da sem slavist oz. da obvladam slovenski jezik?
šumnikov + sičnikov ne pisem, ker imam primere, ko sem gledal nekatere poste na drugih delovnih postajah, pa se generirajo neki cudni znaki namesto njih. pa se tipke "shift" ni potrebno pritiskati.
ce si opazila tudi stavek pricnem z malo zacetnico pisati
ocitno sem stopil nakurje oko uporabnikom ljubljanske regije...
zakaj Hojc, Dusko,..ne pisejo potem v narecju.....ker
imajo svoj nivo
«
Zadnjič spremenjeno: 29.12, 2008, 09:21:26 by etnic
»
Branka
Sr. Member
Malcek reklamce
«
Odgovor #28 dne:
29.12, 2008, 09:48:08 »
In pa že dolgo časa niso več slavisti ampak slovenisti. Glej zarad mene lahko vsi pišejo v srbščini, hrvaščini, srbohrvaščini, ruščini, angleščini, vseeno mi je vse jezike razumem in nima problema pri razumevanju le teh, tako da tudi pri slovenskih narečjih nimam problemov, če bi pa imela bi pa vprašala, kaj naj bi ta beseda pomenila. In kot prvo nism z Ljubljane tako da.
Jah če vidiš, da šumniki tukaj delujejo jih piši, bolje zate boš potem lažje pa hitreje pisal, ker ti ne bo treba preklapljat. In ja pri č-ju se pokaže en e pri ž ju drug znak, je tudi tako berljivo, če poznaš te znake.
Če začneš stavek z malo in ne uporabljaš ločil, mhm, lahko bi se neumne nardil in rekli, da ga enostavno ne razumemo, ker se ga ne da prebrati ampak ne kompliciramo zato prosim. Mislim, da vsi razumljivo pišemo, če te pa moti, da kupiš DVD z ljubljanščino, pa ga ne kupi. Sinhronizacija filmov in tega pa je zame poneumljanje slovenskega naroda. Vsi vemo, da se tekom gledanja risank, filmov in tega marsikaj naučiš, če je film sinhroniziran si prikrajšan za več stvari.
Be optimistic, very optimstic. Don`t compare your lilfe to others. You have no idea what their journey is all about. You don`t have to win every argument. Agree to disagreement.
SamoID
Global Moderator
Hero Member
samoklavora@hotmail.com
«
Odgovor #29 dne:
29.12, 2008, 10:58:06 »
Kakšna nadvse zanimiva debata
Zdaj ne vem, ali te dejansko moti da ljudje uporabljajo sleng, ali ti je samo malo dolgčas?
Treba je vzeti v zakup, da so na tem forumu tudi mlajši uporabniki (cca. 15 let). Od najstnikov pri teh letih pa res ne moraš zahtevati, da pišejo v pravilni slovenščini, vsaj ne na pogovorno-izobraževalnem forumu, ne rečem v šoli, kjer morajo.
Verjetno je vsak od nas kdaj uporabljal sleng (jaz ga še vedno), dvomim da je tukaj kdo, ki je v svojih mladostniških letih govoril popolnoma slovnično.
Pa saj ni tako težko razumet, kajne?
THE Nutrition
Hala A (vhod A9)
Delovni čas:
pon-sob: 9-20h
Strani:
1
[
2
]
3
4