Haha...Je res, da je on dosegel nekaj v življenju, ampak koj k* misli da je?
Ko sem bral ta intervju, sem v sebi začutil rahlo sovraštvo do njega, pa čeprau sem zelo miren človek in se nikoli ne kregam. On se obnaša dobesedno kot bog.
Me prau zanima kolko je on prepoznaven v ameriki, ker tako kot on govori, je tam glavna zvezda. Še malo pa zgleda da bo imel v hollwodu svojo zvezdo a?
Drugače pa tako zaničevanje slovenije nevem čemu služi. Plus to, da govori koda v sloveniji ne razumemo nic.
Plus uno kar je reku, da so stali in ploskali 28 min. Naj nekdo poskusi ploskat 5 min zapored...pa bo vidu kasne bojo njegove roke. Tko da mislim, da je vse skupaj zeloooo naihnjeno.
Aja, da ne omenjamo tega, kako je v vsakem stavku omenjal mankoča. Človek ki ima vse, tako kot pravi on(živi v gradu, je eden najboljsih govorcev-tko dobro govori, da ga mi nebi razumeli, po ulicah ga usi poznajo), se nebi tko uzalu zaradi enih besed enega slovenca, njega pa ga je ocitno vec kot zbodlo. In v tem mislim da se kazejo njegove frustracije...in dokazovanje, da je nekaj vec, kot očitno je..