30.07, 2010, 12:34:31 *
Registriraj se | Prijavi se.
Spregledan e-mail za aktivacijo računa?

Prijavi se s prijavnim imenom, geslom in dolžino seje.

Prenesi Adobe Flash Player.

Domov   Išči Prijava Registracija  
Strani: [1] 2
  Print  
Avtor Tema: Še en trening ... xD  (Prebrano 1015 x)
HulkBoy
Full Member

« dne: 10.01, 2010, 15:55:21 »

Živijo! Tko sm si zamislu jst svoj trening... :

PONEDELJEK : -prsa : bench na ravni klopci, na poševni klopci, bench raven in poševni s prostimi utežmi, metulj... 3x8-12 ponovitev, sprotni bi večal kilažo razen metulj do odpovedi

- triceps : http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/bench-dips , http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/dumbbell-one-arm-triceps-extension , triceps pushdown , skull crusher... 3x 8-12 ponovitev razen tisto k se dviguješ bi na koncu delu do odpovedi

SREDA : - rame : http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/dumbbell-shoulder-press , http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/power-partials , kontra metulj in se eno za sprednje rame... enako 3x8-12 ponovitev

- hrbet : veslanje, poteg na prsa(ozek prijem), žaga, http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/straight-arm-pulldown , http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/smith-machine-bent-over-row   .... enako 3x 8-12 ponovitev... Edino tuki mam problem... Ko veslam me žge srednji del hrbta, ko so dvigujem me spodnji del, latsi me pa nikol ne žgejo samo mi pa delajo. Pač mal čutm... Sicer hodm šele 2 al 3 mesce, napredek v masi latsov je samo me ne žge ko delam pa nevem zakaj... Če pozna kdo kako hudo vajo če mi jo lahko pove...  
              - traps : - dvigovanje na smithovi mašini,  ena pa s prostimi utežmi

Petek : -biceps : hammer curl, http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/dumbbell-bicep-curl, palica (širok prijem?) pa še ena k vlečeš kabel... 3x 8-12 ponovitev, pri vseh vajah skoz max. kilaža

-noge : počep( smith machine), meča(smith machine), pa še na ostalih napravah.... 4x12 ponovitev, na mašinah pa delam 3x12 z obema + 2x8-12 z vsako nogo

- podlakt

Sobota : Hrbet in rame

Vsak trening naredim še trebušne.
Prosim Vas, da malo pokomentirate, če bi kakšne vaje kje spremenili oz. jih dodali, vaše mnenje in vaše izkušnje... Predvsem za hrbet! Bi Bilo bolje če bi zamenjal dneve?
V fitnes hodm 3 mesce in počas bo tudi konec tistega začetniškega napredka in iščem nek dober trening, ki mi bo dal s pravilno prehrano rezultate!!! Trenutno sem na dieti in me zanima če je tak trening primeren tako za na dieti in pa seveda za pridobivanje MM ?!?!?

Sem še nov na področju fitnes in na forumu in Vas prosm nekatare , da se vzdržite neprimernih odgovorov in raznoraznih žaljitev  Undecided  Smiley Hvala!!!  Grin

Lp, Luka

« Zadnjič spremenjeno: 10.01, 2010, 16:00:27 by HulkBoy » Logged
mihazuran
Sr. Member

« Odgovor #1 dne: 10.01, 2010, 16:38:26 »

Pri hrbtu bi lahko še deadlift delal ker vklučuje mišice celotnega hrbta in še velik hormonski odziv ima...če mene vprašaš.

Excuses... you need 'em like a piece of shit. But they're always there... "Skip that workout," you hear in your ear. But I think of excuses like toilet paper. At the very moment you need it, seems like nothing in the world is more important. But once you've used it, you wan`t nothing to do with it.
HulkBoy
Full Member

« Odgovor #2 dne: 10.01, 2010, 17:38:32 »

ok bom dodal. Do zdej ga nism delu ker ne poznam pravilne tehnike. No sej bom kksnga u fitnesu prosu da mi pokaže  Grin
Dzezy
Hero Member

« Odgovor #3 dne: 10.01, 2010, 18:47:24 »

Zakaj pa imaš hrbet in rame 2x na teden?
Bull
Hero Member

PEZ figurica

« Odgovor #4 dne: 10.01, 2010, 18:50:04 »

zakaj pa ne?

Can I get extra cheese with that?
HulkBoy
Full Member

« Odgovor #5 dne: 10.01, 2010, 19:24:22 »

Ker mi je ful hudo če maš hrbet pa rame razvite... pa do sedaj tut nism mel problemov kar se tiče zmatranosti... oba treninga lahko naredim z enakimi kilažami... Sicer pa sobotni trening tudi nism vedno zmožen izpeljat ker nism vedno doma...  Cry
Dzezy
Hero Member

« Odgovor #6 dne: 10.01, 2010, 20:01:15 »

zakaj pa ne?
Samo vprašam, ker se mi zdi zanimivo da nima manjše mišice, npr. triceps ali biceps.  Wink
Ali pa vseh, ne samo hrbet in rame.
Bull
Hero Member

PEZ figurica

« Odgovor #7 dne: 10.01, 2010, 20:36:22 »

aja

Can I get extra cheese with that?
HulkBoy
Full Member

« Odgovor #8 dne: 11.01, 2010, 07:43:22 »

Živijo!
Dzezy a potem bi po tvoje lahko tko naredil npr. da ponedeljku dodam biceps, petku pa triceps in potem tut biceps in triceps 2x tedensko izvajam?? A je to boljše? Kot kaj si pa mislu vseh? Da bi v soboto naredil vse mišice? Samo potem mam u pon prsa, ta pa me po vsakem treningu bolijo, no ubistvu mam MF še nekaj dni Cheesy Torej je boljše da delam : PON : prsa, triceps, biceps ; SRE : rame,hrbet,traps ; PET : biceps,triceps, noge, podlakt ; Sob: Rame, hrbet, traps
Tko naredim tut biceps pa triceps 2x ... je to bolje???
Dzezy
Hero Member

« Odgovor #9 dne: 11.01, 2010, 17:05:14 »

Glej da imaš med malimi mišicami 2-4 dni počitka.
HulkBoy
Full Member

« Odgovor #10 dne: 11.01, 2010, 18:44:45 »

OK...
chaos
Full Member

« Odgovor #11 dne: 13.01, 2010, 16:30:59 »

Glej da imaš med malimi mišicami 2-4 dni počitka.

Zakaj ? 1 dan frej ni dost ? Js delam skletce in drog usak drug dan.
Koliko dni počitka pa za velike mišice ?
Dzezy
Hero Member

« Odgovor #12 dne: 13.01, 2010, 18:56:30 »

4-6 dni za večje, kot so prsa.  Wink
HulkBoy
Full Member

« Odgovor #13 dne: 18.01, 2010, 07:54:58 »

Zivijo!
Zadnjic sem bil v fitnesu in sva s frendom delala biceps.... In tista vaja hammer lift al kaj je ze no to sm delu s 14 in približno 1s dvig in pa 2s spust. In mi je en tm reku da naj dam raj kilazo na 10 pa delam daljsi spust...
Kaj vi svetujete?? Kaj se vam je v praksi zdelo bolše kar se tiče rasti mišic ?!? Ker manjša kilaža daljši spust me malo bolj žge, pri večji kilaži mi je pa bolj tko da mi bo razgnal mišico...na ta način   Tongue Grin
Samo zanima me kaj vi svetujete!!
Lep dan še naprej, HulkBoy  Kiss
Masoli
Sr. Member

« Odgovor #14 dne: 18.01, 2010, 08:16:28 »

Zivijo!
Zadnjic sem bil v fitnesu in sva s frendom delala biceps.... In tista vaja hammer lift al kaj je ze no to sm delu s 14 in približno 1s dvig in pa 2s spust. In mi je en tm reku da naj dam raj kilazo na 10 pa delam daljsi spust...
Kaj vi svetujete?? Kaj se vam je v praksi zdelo bolše kar se tiče rasti mišic ?!? Ker manjša kilaža daljši spust me malo bolj žge, pri večji kilaži mi je pa bolj tko da mi bo razgnal mišico...na ta način   Tongue Grin
Samo zanima me kaj vi svetujete!!
Lep dan še naprej, HulkBoy  Kiss

When im curling up a 15lb dumbell and enter the peak contracted position, if i turn my pinky and ring finger counterclockwise ever so slightly but parallel to the hypotenuse of the equator, will this result in satellite cell proliferation and the release of fibroblast growth factors...resulting in mindblowing swoleness of ones arms?

Continue to the maximum
Strani: [1] 2
  Print  

Pojdi v: