30.07, 2010, 12:35:36 *
Registriraj se | Prijavi se.
Spregledan e-mail za aktivacijo računa?

Prijavi se s prijavnim imenom, geslom in dolžino seje.

Prenesi Adobe Flash Player.

Domov   Išči Prijava Registracija  
Strani: 1 2 3 [4]
  Print  
Avtor Tema: Jedilnik - izguba maščobe  (Prebrano 1858 x)
Wajduc
Sr. Member

« Odgovor #45 dne: 08.03, 2010, 22:29:22 »

Ja o tem bi se dalo veliko diskutirat. Sam sem naturalec, mislim da se da dobro oblikovat telo, tudi brez nedovoljenih dodatkov, samo traja malo več časa. Bodybuilding ni zame, oni naj se kar špikajo, jaz sem bolj za fitness.
123
Full Member

« Odgovor #46 dne: 09.03, 2010, 19:16:07 »

o tem boš težko diskutiral, če nimaš osebnih izkušenj in mnenja ljudi, ki so to probali;) če si natural. to je isto če bi hotel jaz diskutirat o avtomobilih, ker nimam pojma o njih, ali pa tudi ti, kaj pa vem. moje mnenje.

lp
HulkBoy
Full Member

« Odgovor #47 dne: 10.03, 2010, 18:10:50 »

Sej moj post je bil bolj kot ne napisan v šali.... Drugače pa ja, razni mr olimpia pa te proji niso natural pa so se zivi  Tongue Seveda so stranski ucinki, pri nekaterih vecji pri drugij jih skoraj da ni... Sam s steroidi nimam izkusenj tko da ne morem kej vec powedat...
Lp, Luka
Wajduc
Sr. Member

« Odgovor #48 dne: 10.03, 2010, 22:11:57 »

Sam tudi nimam pojma o steroidih/rasnih hormonih, predvsem zao ker me nikoli niso zanimali. Pogledal sem par dokumentarcev in tam lepo povedo, da je ogromno drugih stvari ki so dosti bolj škodljive kot steroidi. Pro-ji so itak vsi na iglah, sam se bom temu izognil. Mogoče če bi kje obstajalo to da bi te nadzorovano filali z raznimi dodatki, da bi vsi drugače gledali na to, mogoče tudi jaz.
Strani: 1 2 3 [4]
  Print  

Pojdi v: