30.07, 2010, 12:33:26
Registriraj se
|
Prijavi se
.
Spregledan
e-mail za aktivacijo računa?
1 Ura
1 Dan
1 Teden
1 Mesec
Neomejeno
Prijavi se s prijavnim imenom, geslom in dolžino seje.
Prenesi Adobe Flash Player.
Domov
Išči
Prijava
Registracija
Športna prehrana in dodatki - THE Forum - Fitnes in bodybuilding forum
>
Prehrana
>
Prepovedane substance v športu
(Moderator:
Pedja Petrović
) >
TIGERBLOOD
Strani: [
1
]
2
3
« previous
next »
Print
Avtor
Tema: TIGERBLOOD (Prebrano 1931 x)
lino_lada
Newbie
TIGERBLOOD
«
dne:
05.03, 2010, 22:21:37 »
Lp. mene pa zanima a ma gdo iskušnje z tigerblood, trenblood hvala
d157
Newbie
Re: TIGERBLOOD
«
Odgovor #1 dne:
06.03, 2010, 01:06:58 »
Ne vem kaj konkretno te sicer zanima.. Ugavnem ce ni fake, potem dela. Dobis lahko kaksen fake brez srebrne nalepke (ugodno
), z nalepko pa je moznost manjsa.
Sicer tren na splosno mal poslabsa respiracijo (med tezkim treningom dihas kot konj), pa precej dvigne tudi krvni pritisk. Ce rabis za BB, potem v kombinaciji s GH in katerim koli testosteronom lahko pricakujes zelo dobre rezultate ciste MM (pogoj postiman trening, prehrana in spanje).
Pedja Petrović
THE Team
Global Moderator
Hero Member
pedja@the-nutriton.com
«
Odgovor #2 dne:
06.03, 2010, 08:19:19 »
vise nego dobra hemija
extra!!!
i sto je najbitnije nema KONCENTRACIJE BENZIL ALCHOOLA kao neki drugi aas koji izaazvuaju bolne otekline i abcese
jos jedna firma koja se nedavno pojavila a roba vise nego dobra....mozda cak i bolja od TIGER-a..
FRANCH PHARMCY
www.predrag-petrovic.com
lino_lada
Newbie
«
Odgovor #3 dne:
06.03, 2010, 08:29:04 »
Nabavo sem si ta trenblood in mam testosteron depo od galenike , mislo sem to kombinacijo met, ni fejk ker sem dobo od pravega človeka in ima srebrno nalepko , zanima me samo ce je dobra stvar , mam par prijatelejev ko so zdaj koristli diamond pa so se vse razboleli na nos jim tece nonstop, enkrat sem že biu na kuri isto od trena od IP in galenike , so bli dobri rezultati sam ip je sranje po kuri sem dobo po hrbtu male bele mozolje ina tisoče jih je blo , še en moj prijatelj je isto kuro meu od IP in isto beli mozolji, zato me zanima če je kdo meu že ta tigerblood in ce ni kontaminiran če je v redu , hvala
Pedja Petrović
THE Team
Global Moderator
Hero Member
pedja@the-nutriton.com
«
Odgovor #4 dne:
06.03, 2010, 09:20:50 »
jbg
to je ono o cemu govorim
od tigera neces imati abcese i upalne procese
www.predrag-petrovic.com
lino_lada
Newbie
«
Odgovor #5 dne:
06.03, 2010, 10:34:37 »
Pedja a šta misliš da bi išo depo i tren ili sustanon i tren
Masoli
Sr. Member
«
Odgovor #6 dne:
06.03, 2010, 11:32:56 »
Citat
Dokazi upucuju da trenbolon kombinovan sa estrogenom daje veci dobitak na masi nego trenbolon sam, sto ne znaci ga treba koristiti anti baby terapiju vec ga treba koristi sa aromatizirajucim steroidima tipa Dianabola ili testosteron-enanhata sto ce doprineti odlicnim dobitcima u ciklusu mase. Za ciklus definicije, trenbolon je najbolja moguca opciju koju imate. Trenbolonova svojstva dozvoljavaju korisniku da utanaci restriktivnom unosu kalorija ostanu u pozitivnom nitrogenom balansu. Efekt redukcije kortizola i vezanje za glukokortikoidne receptore ce znatno smanjiti katabolicki ucinak teskih dijeta i velike kolicine kardio... Da ne spominjem jos da trenbolon sam moze dovesti do redukcije masnog tkiva (zbog svog snaznog afiniteta vezanja na androgene receptore). Dobra kombinacija za kombinovanje sa trenabolom tokom ciklusa definicije je Winstrol. Winstrol ima jako slab afinitet vezanja za androgene receptore sto znaci da ce delovati na totalno drugaciji nacin od trenabola. Kao dodatak, Winstrol je supstanca bazirana na DHT-z, Trenabol je 19-nor supstanca i jos kad se ubaci testosteron (propionate) imamo kombinaciju koja koristi sve tri velike skupove anabolickih steroida (testosteron, 19-nor i DHT), kao i razlicite afinitete vezanja na androgene receptore pa razlicite mehanizme delovanja. Ironija je da trenabol uprkos tome sta je odlican steroid za pred takmicenje, on smanjuje odnos tirodnog hormona (sto znaci da automatski dolazi do povecanja prolaktina) zbog cega preporucujemo uzimanje T3-a (12.5-25mcg dnevno) uz trenabol
Continue to the maximum
d157
Newbie
«
Odgovor #7 dne:
06.03, 2010, 14:19:55 »
Avtor citata: lino_lada , 06.03, 2010, 08:29:04
in galenike , so bli dobri rezultati sam ip je sranje po kuri sem dobo po hrbtu male bele mozolje ina tisoče jih je blo , še en moj prijatelj je isto kuro meu od IP in isto beli mozolji, zato me zanima če je kdo meu že ta tigerblood in ce ni kontaminiran če je v redu , hvala
Dvomim, da so mozolji bili povezani s "kontaminacijo". Meni se isto pojavijo mozolji. Koliko jih je in kako veliki so, je cisto odvisno od tega kaksne kolicine AAS jemljem. Test in tren ti bosta oba delala mozolje, ker ti stimulirata zleze lojnice. Ce bos imel mozolje, samo zmanjsaj kolicino stuffa, ki ga vnasas in bo tudi mozoljev manj.
Obstajajo tudi preparati, ki zmanjsajo stimulacijo lojnic. Malo pobrskaj po internetu. Jaz osebno se s tem ne obremenjujem prevec, bolj me recimo skrbi krvi tlak - take stvari ki bolj bistveno vplivajo na zdravje, za razliko od mozoljev
Ce bi rad vedel vec, malo poglej po internetu, kateri AAS se pretvorijo v DHT in stimulirajo zleze lojnice.
Aja, se ena stvar. Meni se pojavi bistveno vec mozoljev, sploh na obrazu, ce se kopam v vroci vodi. Tako da se vec ali manj samo tusiram s hladno vodo. Bistvena razlika pri meni!
gapi
Hero Member
«
Odgovor #8 dne:
06.03, 2010, 14:42:03 »
Avtor citata: d157 , 06.03, 2010, 14:19:55
Avtor citata: lino_lada , 06.03, 2010, 08:29:04
in galenike , so bli dobri rezultati sam ip je sranje po kuri sem dobo po hrbtu male bele mozolje ina tisoče jih je blo , še en moj prijatelj je isto kuro meu od IP in isto beli mozolji, zato me zanima če je kdo meu že ta tigerblood in ce ni kontaminiran če je v redu , hvala
Dvomim, da so mozolji bili povezani s "kontaminacijo". Meni se isto pojavijo mozolji. Koliko jih je in kako veliki so, je cisto odvisno od tega kaksne kolicine AAS jemljem. Test in tren ti bosta oba delala mozolje, ker ti stimulirata zleze lojnice. Ce bos imel mozolje, samo zmanjsaj kolicino stuffa, ki ga vnasas in bo tudi mozoljev manj.
Obstajajo tudi preparati, ki zmanjsajo stimulacijo lojnic. Malo pobrskaj po internetu. Jaz osebno se s tem ne obremenjujem prevec, bolj me recimo skrbi krvi tlak - take stvari ki bolj bistveno vplivajo na zdravje, za razliko od mozoljev
Ce bi rad vedel vec, malo poglej po internetu, kateri AAS se pretvorijo v DHT in stimulirajo zleze lojnice.
Aja, se ena stvar. Meni se pojavi bistveno vec mozoljev, sploh na obrazu, ce se kopam v vroci vodi. Tako da se vec ali manj samo tusiram s hladno vodo. Bistvena razlika pri meni!
ni samo DHT kriv...tudi aromatizacija v estrogen povzroči aknavost...
sicer pa stimulacija lojnic lahko povzroči kakršno koli hormonsko neravnovesje...stvar genetike, kot v poberteti...
VSI DRUGAČE REAGIRAMO NA DOLOČENE SUPSTANCE...
seveda pa je res pogojeno z dozo.
sicer pa raje poskrbi za higieno, veliko vit. B5, če pa bo prehudo, pa kupi ali roaccutan, lahko ti ga tudi predpiše dermatolog...roaccutan se uporabi, ko vse ostalo popusti in deluje tako da prepreči izločanje loja...
in pri večini, se naj bi lojnice nekako "navadile" na primerno izločanje loja tudi po kuri z roaccutanom...torej si lahko odpraviš težavo z aknami za vedno...
je pa kar nekaj pasti...hepatotoksičnost...beri na netu...
lino_lada
Newbie
«
Odgovor #9 dne:
06.03, 2010, 16:55:04 »
Niso ble akne ampak so bli mali beli mozoljčki nahajali so se tam kje so misice na tripcepsih in hrbtnih misicah sam nad misicami so ble pa pojavile so se po kuri ne med kuro
«
Zadnjič spremenjeno: 06.03, 2010, 17:03:54 by lino_lada
»
wanabe
Newbie
«
Odgovor #10 dne:
06.03, 2010, 19:25:52 »
Tigerblood zadeva dela!
nitro 72
Newbie
«
Odgovor #11 dne:
06.03, 2010, 19:33:41 »
tigerblood je dobra odločitev
Pedja Petrović
THE Team
Global Moderator
Hero Member
pedja@the-nutriton.com
«
Odgovor #12 dne:
07.03, 2010, 16:41:04 »
Citat
x 2
Citat
po kuri z roaccutanom...torej si lahko odpraviš težavo z aknami za vedno...
veoma opasan pirlikom dugotrjane upotrebe
d157
moze pitanje?
KOLIKO SI TI DUGO VEC NA HEMIJI i koja ti je to kura i koliko imas ti godina??
www.predrag-petrovic.com
d157
Newbie
«
Odgovor #13 dne:
07.03, 2010, 18:35:56 »
Avtor citata: Pedja Petrović , 07.03, 2010, 16:41:04
Citat
x 2
Citat
po kuri z roaccutanom...torej si lahko odpraviš težavo z aknami za vedno...
veoma opasan pirlikom dugotrjane upotrebe
d157
moze pitanje?
KOLIKO SI TI DUGO VEC NA HEMIJI i koja ti je to kura i koliko imas ti godina??
Pa ze dvakrat sem napisal. 30 let. 4 kura. Na trenutni kuri sem zdej 8. teden.
gustl
Full Member
«
Odgovor #14 dne:
07.03, 2010, 18:50:43 »
Pedja kaj pravis na sciroxx in xsorox lab
Strani: [
1
]
2
3