pedja...HCG je vključen, ker je DOKAZANO njegovo delovanje-stimulacija LH.
če boš že v google utipku HCG pa study, boš našel ogromno DOKAZOV on njegovem delovanju...
jaz se ne mislim kregati, ker me boli k*** za tvoje mnenje, je pa dejstvo, da če teb neki ni pomagal, pol še ne pomen, da drugim tut ne bo...neni pomaga ZELO, prav tako pa je regeneracija HPTA veliko hitejša...sam si VEDNO merim ravni hormonov v adrialabu, tako, da pri meni definitivno pomaga...
imam tudi jaz že več kot 6let izkušenj z AAS. tako z PCTjem in brez...
tako, da ne govori buč...veliko ljudi, te "neumni američani" bi to lahko potrdili...
sicer pa protokol regeneracije HPTA, endokrinologa, ki se ukvarja izklučno z uporabniki AAS, vklučuje TUDI HCG in to kar dosti...
včasti nimaš samo ti prav...
po trenu pa je absolutno HPTA zelo zavrt...to bi lahko vedel, predusem zaradi progesterona...več se mi pa ne da...itak imaš "izkušnje"...ti veš najbolj...

PA NE NAPADI ME NAZAJ...POVEDU SM RESNICO...ČE TI PA NI VŠEČ, LAHKO TAKOJ ZBRIŠEŠ...SEJ SI MODERNATOR

HAHA

vidi seljoberu

ti imas 19 ali 21 god..max.
tvoje znanje je toliko da sam ja verovatno zaboravio ono sto ti sada znas

elem
ti sa svojih 21 godinu si unistio svoj enodkrini sistem do te mere da ti nije ostalo nista nego da seres po forumima i pricas o vlastitima isksutvima a IZLGEDAS KAO VRECA GOVANA

I TO NAOPAKO OKRENUTA..
A VRECA GOVANA NAOPAKO OKRENUTA TI JE ONAJ ZNAK OD MICHELLINE GUMA da te podestim,,,
dakle...
ti dajes savete tj nasvete

,sa svojih 21 god i procitanih nekoliko stuijda i glavna knjiga ti je anabolic books umesto da si se edukovao i ucio kako da napredujes prirodno do svojih krajnijih granica
ti si odlucio da se rokas sa hemijom citajuci amer forume i to je tvoje USTAVNO SLOV pravo

,i to niko ne spori
ali probleem je u tome sto si ti pre nego sto si nacuio da HODAS poceo da TRCIS
i od tuda tvoje gluposti o PCT kao necemu fenomelalnom a pre toga da si ljudima objasnio sta znaci u opste HEMIJA tj AAS
dakle...
tebi je kao i svimostalim seljacima tj bedacima prvo bila bitna ZASTITA a onaje prostikela od ZASTITE da se ne izgubi masa koja se dobije na kuri..

pa ste onda naucili da ta zastita nije za to vec da je to zbog neceg drugog onda je krenuo T NATON i osatali guru forumi gde svi znate sve a razumte se kao marica u kriv kurac....
dakle...ja ne mogu da pricam sa seljakom kao sto si ti tj nisi ti seljak vec si jedan nesretnik koji je unistio svoj zivot o sada pokusava preko foruma da se vrati u bilo kakvu realnost tj u nedostatku bilo kakve sexualne zelje sto je logicno

,ili bilo kakvog drugog poriva ,experimetisanje sa samim sobom je dobro doslo....
dakle...
SADOMAHIZIAM na forumu nema smsila da se prenosi na druge...
ako zelis da sam sebe karas u bulju...to je tvoja licna odluka..
ako sam sebi zelis da lizes supak...to je tvoja licna odluka
ako zelis da sam sebe prstom zadvolovas..to je tvoja licna odluka..
ako zelis da ti neko sa foruma stavi....to je tvoja licnaodluka
ako zelis da gledas spanske serije usled neodstaka AAS i korsitenja HCG i da places mami kako ti je veoma lose...to je tvoja olduka.
moja prepruka ti je da .
SE SKINES SA HEMIJE BAR JEDNOM U ZIVOTU...
I AKO SE SKINES DA TO BUDE BAR 6 NEDLEJA
jer HCG nemoze da resi tvoj psihicki problem kroz ako kratko vreme..

če boš že v google utipku HCG pa study
wooooooooow
google rules....
PICKA LI VAM MATERINA kretenskA i debilna do kada mislite da trujete LJUDE U SLOVENIJI SA GLUPOSTIMA KOJE CITATE NA GOOGLE..ti se neces kreagati..pa kregaj se sa svojom mamom kuci ako ti i ona to dozvoli..ovde NAPISI SVOJE IME I PREZIME PUNO I STAVI SLIKE DA LJUDI VISE SA KAKVOM "VELICINOM"IMAJU POSLA pa onda mozemo da nastavimo razgovor.
jedino ljudi u slov koji znaju o hemiji su dule,saso i zup i TO SE NA NJIMA I VIDI.ali oni naravno nisu ludi da se natezu sa klincima i debilima po forumuma kao sto ja to radim
vi bre ostale seronje koje lajete po forumima..PA GDE STE VI SA SILNIM ZNANJEM ONDA KADA GA TREBA PRIMENITI NA SEBI!!!..kazes imam 6 kura iza sebe...tj 6 godina...woooow...pohvalno....poceo si da se bodes sa 6 godina!!!!..magare!!
PA PICKO JEDNA STAVI SVOJE IME I PREZIME I REFERENCE DA PRICAMO KAO LJUDI SA IMENOM I PREZIMNOM KAO STO JE MOJE-PEDJA PETROVIC A NE DA OVDE SERONJO LJUDIMA PRICAS NOTORNE GLUPOSTI PRICITTANE NA GLUPIM FORUMIMA
i da
da ne zaboravim ono bitno
kazi ljudima da
kutija sa 3 ampile HCG od 1500 iu po aml kosta 9 eu !!!!!!!
znaci 1 amp od 1500 IU je 3 eu !!!
CLOMIFEN 24\50 mg...6 eu
NOLVADEX 30 tbl\10 mg 5.5 eu....
e sada..neka svako vidi IZ KOG RAZLOGA MU STOKA NUDI PCT!!!
e sada pricaj molim te o ucinkovitosti HCG i google kao glavnih referenci...!!!!!!
ALAH EKBERUM