30.07, 2010, 12:22:51 *
Registriraj se | Prijavi se.
Spregledan e-mail za aktivacijo računa?

Prijavi se s prijavnim imenom, geslom in dolžino seje.

Prenesi Adobe Flash Player.

Domov   Išči Prijava Registracija  
Strani: 1 2 [3]
  Print  
Avtor Tema: TIGERBLOOD  (Prebrano 1930 x)
rosho_jack
Full Member

« Odgovor #30 dne: 14.03, 2010, 00:58:56 »

Glede fake robe,  mislim da zaradi tega moreš res jemat robo pri komu, ki mu res zaupaš... ne "kao" kolegom...potem pa "kao"ni vedu...vsi vejo dobro kaj prodajajo... pa potem ti nabijajo še sam nevem kake zgodbice...
wanabe
Newbie
*

« Odgovor #31 dne: 14.03, 2010, 09:21:19 »

[/quote]

lahkdo, da si zadel še deviško mišico.
ali pa, da pač telo ni moralo absorbirati vsega-pač mišica in se je naredil sterilni abcess, v tem primeru ne potrebuješ antibiotike in zdravniške pomoči, bo zginilo samo od sebe v nekaj tednih.

[/quote]

Zgleda da bo to, ker se zadeva umirja iz dneva v dan bolj. Na stegnu me po včerajšnjem vbodu danes "normalno" boli. Sem že mislil, da sem vial okužil .. huh
Aja, hvala za odgovore!
gustl
Full Member

« Odgovor #32 dne: 14.03, 2010, 11:10:50 »

jaz za teden nisem mogel stopit na nogo dva dni,krivec test.depo-galenika jasno...ampak po dveh dneh je vse ok...drugače sem zelo velik skeptik ampak sciroxx bom definitivno poizkusil,ker so testi ki sem jih pogledal solidni,cena pa več kot dosegljiva...upam da ni med injeciranjem tako svinjsko boleč kot DIAMOND PHARMA...PEDJA glede anabolics book in ug labs od Williya si mi zopet odprl oči v drugo smer...tako da naj gre vse skupaj v tri krasne.Kaj pa praviš na nemško knjigo DAS SCHWARZE BUCH 2010,meni osebno je definitivno daleč najbolj realna od vseh,zato me zanima tvoje mnenje?
CroCop82
Newbie
*

« Odgovor #33 dne: 14.03, 2010, 17:57:28 »

kle vnasem koncu je zlo tezko kj pametnga dobit.mislm,ce se ne motom da se se prodaja firma BG,ki pa ze zdavnj ni izdala svojega izdelka na trzisce... Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Pedja Petrović
THE Team
Global Moderator
Hero Member

pedja@the-nutriton.com

« Odgovor #34 dne: 14.03, 2010, 19:22:03 »

Citat
Kaj pa praviš na nemško knjigo DAS SCHWARZE BUCH 2010,meni osebno je definitivno daleč najbolj realna od vseh,zato me zanima tvoje mnenje?

nisam je nasao u el obliku na eng jeziku
ako imas neki link bio bih zahvalan jel sam cuo da je odista dobra

Citat
.PEDJA glede anabolics book in ug labs od Williya si mi zopet odprl oči v drugo smer...tako da naj gre vse skupaj v tri krasne

ma jbg..kada je sve u kurcu

Citat
če pa gre za infekcijo-gnojni abcess, to pa je nujno treba posesati ven z kirurško pomočjo in močnimi antibiotiki...lahko bi bilo življensko nevarno, torej če bo predel vroč in hudo otekel, postal rdeč...se obrni na zdravniško pomoč...

TACNO
ja sam zavrsio na operaciji i zivto mi je viseio o koncu zbog fake robe tj gnoj mi je vec bio obuhvatio bubrege i kicmenu mozdinu i u pitanju su bili sati
na samoj operaciji je izvadjeno 2 litra gnoja i jos 21 dan sam ima REMUSS auspuh Grin Grin,tj rana je drenirana na otvoren jos 21 dan pre zasivanja...
UPOTREBLJAVATI ANTIBIOTIKE TIPA pentraxil,ili neki slican JE LUDOST I GLUPOST i ti i takvi antibiotici ne UTICU NA UPALNE PROCESE MEKOG TKIVA OVE VRSTE
oni sluze za nesto drugo i samo se bbez vez trujete
LOGNACEF ili CYPROCINAL rulles... Grin Grin Grin
ali zato i 1 inakecija LONGACEFA ksota 12 eu a potrebno je 2 dnevno kroz 21 dan  Cool Cool Cool

I POSLE KURE..KURE  Sad Sad Angry Angry Angry Angry Angry Angry

TOLIKO

wanabe
Newbie
*

« Odgovor #35 dne: 15.03, 2010, 17:33:36 »

zgleda da bo to, ker se zadeva umirja iz dneva v dan bolj. Na stegnu me po včerajšnjem vbodu danes "normalno" boli.
...pa sej to ni res, šel na pohod, dans noga boleča in zatečena pri kolenu namesto na mestu vboda.. pa sej ne morm verjet -a si prehitro spustim vse not, al je 1,7 ml naenkrat preveč, al je res vial okužen  Huh A, tri tedne do zdaj pa vse ok ?!
Pedja Petrović
THE Team
Global Moderator
Hero Member

pedja@the-nutriton.com

« Odgovor #36 dne: 16.03, 2010, 12:43:08 »

Citat
tri tedne do zdaj pa vse ok

koji gear?

wanabe
Newbie
*

« Odgovor #37 dne: 16.03, 2010, 15:58:49 »

Propi, tren (tigerblood) ... ena varijanta je tud lahk, da mam prekratko iglo....za v rit bi še razumel, na stegnu pač ni veliko sala da bi si v mišično membrano zabil, ali pač??
o.6 x 25 ni za v glut!  Sad   začetniška, ih  min 0,8 x 38 ali 0,7 x 40 še boljš
vseeno, do zdaj je pa blo vse ok, a sn mel srečo al sn se v rit zredil Cheesy
Pedja Petrović
THE Team
Global Moderator
Hero Member

pedja@the-nutriton.com

« Odgovor #38 dne: 16.03, 2010, 18:06:47 »

pa tren hoce da boli mada ja licno koji sam hiper osetljiv na tren bilo koje vrste i na benzilc alcch sa tiger tren i frnehc pharamcyu nemam nikakav problem..
st aje kod tebe...pojma nema..

wanabe
Newbie
*

« Odgovor #39 dne: 16.03, 2010, 19:55:40 »

kao što rekoh, probat ču sa duljom iglom pa da vidimo Wink ako neče biti ništa bolje onda ne znam, jer gear inače radi kako treba  Cheesy
ih, zaboravio da pitam, mešanje tren propi u istu špricu navodno je ok, zar ne?
« Zadnjič spremenjeno: 16.03, 2010, 19:58:14 by wanabe » Logged
Pedja Petrović
THE Team
Global Moderator
Hero Member

pedja@the-nutriton.com

« Odgovor #40 dne: 17.03, 2010, 07:28:42 »

da
to mozes da mesas jer je isti rastovr
samon nemoj da winny pobas da mesas
mozda ce problem da resi duza igla ali ti je moj predlog da za mesti injketirana trenbolna UZMES LJUBINKU  Grin Grin tj guzicu

Strani: 1 2 [3]
  Print  

Pojdi v: